Du er ute etter et helt spesielt motiv, men finner det ikke? Det kan være grafisk eller foto, abstrakt eller konkret, i spesielle farger eller sort/hvit. Gi meg oppdraget, jeg vet hvor jeg skal lete.

FINNER DU IKKE DRØMMEMOTIVET?

Du ønsker et helt spesielt motiv til veggen din, men finner det ikke? Det kan være grafisk eller foto, abstrakt eller konkret, i spesielle farger eller sort/hvit. Med min store tilgang på både foto- og grafisk kunst kan det være at jeg sitter på løsningen.

Hvordan gå frem?
Kommer du over et bilde et sted som du liker, på en vegg, i et magasin, eller på nettet. Da sender du meg et bilde, lenke, eller skjermdump. Kanskje kan jeg finne noe som ligner. Det kan være verdt å forsøke, «detektivjobben» er gratis, du betaler kun for det ferdige produktet!

Ta kontakt med meg på e-post gunvor@postergalleriet.no for ditt unike ønske!

Tilbake til bloggen