Mine fotoøyeblikk blir kunst til veggen din!

Jeg knipser det mest som dukker opp på min vei.

Det være seg gatefoto, mennesker i ulike situasjoner, graffiti på en vegg i byen, blomster i i veikanten og i parken, interiør, mat og drikke, natur og landskap, what ever!

På stadig jakt etter motiver

I perioder kan jeg være «hekta» på spesielle tema, som kan være alt fra vinduer, dører, etc. Gjennom årenes løp som bosatt i Italia var jeg i perioder opptatt av klessnorer med klær til tørk, så jeg har en stor portefølje der 😊. Natur og landskap gir meg selvfølgelig mange fine fotoøyeblikk, og ellers alt av ting & tang som måtte dukke opp.

Turen utenfor døra skjer aldri uten at kamera eller mobil er med i lomma eller sekken. 

"Medisin"

Å være ute med kameraet gir en super mulighet for bevegelse og frisk luft, samt påfyll av energi. Da sommeren og høsten 2019 var en tøff periode i livet med kreftbehandling, var turene med kamerat en viktig del i prosessen, som ga en positiv effekt både mentalt og fysisk. Så i mellom slagene var jeg på farten til fots med kameraet og gjorde meg kjent Trondheim by igjen på nytt.

Startet tidlig 

Gleden med å fotografere startet allerede som barn, og lykken var stor da jeg fikk mitt første Kodak Instamatic kamera i konfirmasjonsgave fra mine besteforeldre.

Interessen har bare øket med årene, og det hele tok nok av da jeg i perioden 2006 – 2020 bodde i Piemonte, Italia. Som gründer med vinproduksjon og turisme var det viktig å presentere produktene med fine bilder. Webside og sosiale medier var min absolutte dedikerte oppgave! Mange av mine favorittbilder har jeg faktisk tatt gjennom bilvinduet i farten på tur gjennom det Italienske landskapet. Da som passasjer selvfølgelig😊

Jeg deler mine fotoøyeblikk med deg i ny nettbutikk!

Med digital fotografering åpnet en helt ny verden seg. Mitt første digitale kamera kjøpe jeg i 2001, og databasen har vokst seg rimelig stor. Det er nå flere tusen bilder som ligger lagret på dropbox og rundt omkring i “skyen» min. Noen av disse synes jeg så absolutt fortjener å komme som poster på en vegg i et rom, - ett eller annet sted.    

I tilleg til postere innen sjangere foto, kunstfoto og grafisk, er det et lite utvalg i kort, samt krus i emalje og keramik med fargerike design.

Jeg liker også å sysle med grafisk arbeid

Mitt arbeidsverktøy i det daglige er pc, og her liker jeg også å jobbe med grafiske fremstillinger. Noen av mine produkter vil være abstrakte grafiske postere og noen morsomme til barnerommet.

Digitale bilder

Er du kommersiell aktør, og er ute etter noe helt spesielt til prosjektet ditt? Ta kontakt, det kan være at jeg har det du er ute etter.