Mine fotoøyeblikk blir kunst til veggen din

Mine fotoøyeblikk - din nye plakatbutikk!

Jeg er i overkant ivrig hobbyfotograf, og knipser nok «det aller meste» som dukker opp på min vei.

Det være seg gatefoto og mennesker i bevegelse, graffiti på en vegg i byen, blomster i veikanten og i parken, interiør, mat og drikke, natur og landskap, what ever!

Turen utenfor døra skjer aldri uten at kamera eller mobil er med i lomma eller sekken. Nesten «hvert skritt», og opplevelser jeg har blir dokumentert. Gjerne direkte "der og da" på storyen i sosiale medier.

Å farte rundt med kameraet gir også en super mulighet for bevegelse og frisk luft, og ikke minst energi.

I tillegg til egne foto, håndplukker jeg også grafiske motiver til butikken. For deg som følger med på instagramm eller facebook vil du få informasjon etter hvert som jeg legger ut nye produkter. Du kan også abonnere på mitt nyhetsbrev, og få informasjon rett i innboksen din! 

Gunvor S. Lie

 

Tilbake til bloggen