Ny serie grafiske plakater - ABSTRACT SHAPES

GJØR HJEMMET KOSELIG MED ABSTRAKTE FORMER

ABSTRACT SHAPES, en ny serie bestående av 9 unike grafiske motiver.

Utforsk skjønnheten i geometri og abstrakte former gjennom våre Abstract Shapes plakater og lerret. Skap et nytt visuelt uttrykk i ditt hjem.

Hvert motiv er tilgjengelig både som en elegant vegghengt plakat og som et stilfullt lerret, slik at du kan velge den perfekte stilen som passer din innredning. Med 3 unike serier å velge mellom, gir ABSTRACT SHAPES deg muligheten til å skape en kunstnerisk veggcollage som passer din personlige smak.

ABSTRACT SHAPES harmonerer spesielt godt til flere av Jotuns nye farger for 2024. Jeg har sett nærmere på en av fargene, ANTWERP BEIGE. Den ligger i samme fargeskala som Marrakesh, noe lysere.

Illustrasjonsbildet viser Abstract Shapes serie No2 på en vegg i farge Antwerp Beige. Disse kunstverkene gir ikke bare rommet ditt en modernisert touch, men skaper også en perfekt balanse med den trendy fargepaletten. 

Jotun har i sin nye serie CANVAS – Colour Design by LADY 23 nye interiørfarger.

Grafisk kunst som matcher Jotun Lady farger

 Grafisk kunst som matcher Jotun Lady farger

Tilbake til bloggen

Abstract Shapes Collections

1 av 3

Finner du ikke drømmemotivet til veggen din?

Du ønsker et helt spesielt motiv, men finner det ikke? Det kan være grafisk eller foto, abstrakt eller konkret, i spesielle farger eller sort/hvit. Med min store tilgang på både foto- og grafisk kunst kan det være at jeg sitter på løsningen.